Frakt och leverans

Fraktkostnader

Ordinarie frakt är 79 kr på alla beställningar under 1900 kr, om inget annat anges i produktbeskrivningen. Handlar du för över 1900 kr är det fraktfritt, dvs du får frakten på köpet.

Hämta i butik

Om du vill hämta dina färdigpackade varor direkt hos Naturnära butik i Göteborg. Då tillkommer givetvis inga avgifter. Du måste kunna legitemera dig vid uthämtning.

Leverans

Naturnära Butik strävar efter att leverera dina varor så snabbt som möjligt. Leveranstid är normalt 2-3 arbetsdagar. Vi levererar med Postnord.

Outlösta paket

För paket som inte löses ut debiterar vi dig Postnords avgift för ej uthämtat paket om ——kr + frakt tur och retur samt en kostnad från Klarna om 3% av ordervärdet.

Skadade paket

När du tar emot ett paket är det mycket viktigt att du leveranskontrollerar det. Om det är några yttre skador på paketet skall den som lämnar ut paketet skriva det på fraktsedeln samt signera med sitt namn. Om denna reklamation inte är gjord, har vi inte möjlighet att ta tillbaka eller ersätta något fraktskadat gods. Skadat gods måste anmälas av dig själv som kund inom 7 dagar till Postnord. Om det inte anmäls i tid kan vi tyvärr inte stå för kostnaden av trasigt paket/trasiga varor.